– Iran forberedt på krig

Irans utenriksminister Ali Akbar Salehi snakke tonsdag med den tyrkiske avisen Hurriyet. - Iran blir alltid truet av Israel, det er ikke noe nytt, hevdet Salehi.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Teheran er mer enn klare til å svare på israelske angrep, dersom de skulle komme, forklarte han. – Vi er veldig klar over styrkene våre. Vi kan forsvare landet vårt, påsto Salehi. – De siste tre årene har vi hørt alle disse israelske truslene. Vårt land er forent og vi har dype historiske røtter, hevdet han.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise