Perry ville støttet Iran-angrep

Den republikanske presidentkandidaten Rick Perry sa torsdag at han ville støttet Israel dersom de valgte å angripe Irans atomfasiliteter.

– Åpenbart ønsker vi å støtte Israel. Jeg har sagt at vi vil støtte Israel på alle måter vi kan, enten det er diplomatisk, enten det er økonomiske sanksjoner, enten det er avsløring av hemmelige operasjoner, eller det er militært. […] Vi kan ikke tillate at den gale mannen i Iran får hendene sine på atomvåpen, sa guvernøren i Texas i et intervju med CNN.

Forrige artikkelFrankrike og Storbritannia avstår fra FN-stemme
Neste artikkelUSA tar avstand fra israelske sanksjoner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no