– Arrow vil stanse raketter fra Iran

Dersom Israel angriper Irans atominstallasjoner vil Teheran svare med rakettregn mot israelske byer, advarer eksperter.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

– Ingen fare, svarer raketteksperten Uzi Rubin. – En rakettsalve fra Iran vil bli stanset av Arrow-raketter før de når Israel, forklarer han til Yedioth Aharonoth. Iran skal ha mellom 300 og 400 Shihab-3 raketter med rekkevidde til å nå Israel. Rakettforsvarssystemet Arrow er i stand til å stanse dem, påpeker Rubin.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAktivister blir deportert
Neste artikkelDen uforståelige sjeiken
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise