– Arrow vil stanse raketter fra Iran

Dersom Israel angriper Irans atominstallasjoner vil Teheran svare med rakettregn mot israelske byer, advarer eksperter.

– Ingen fare, svarer raketteksperten Uzi Rubin. – En rakettsalve fra Iran vil bli stanset av Arrow-raketter før de når Israel, forklarer han til Yedioth Aharonoth. Iran skal ha mellom 300 og 400 Shihab-3 raketter med rekkevidde til å nå Israel. Rakettforsvarssystemet Arrow er i stand til å stanse dem, påpeker Rubin.

Forrige artikkelAktivister blir deportert
Neste artikkelDen uforståelige sjeiken
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.