– Parchin er senter for atomprogrammet

Militærbasen Parchin 30 kilometer vest for Teheran er senter for Irans militære atomprogram, sier informerte kilder i Wien til etterretningseksperten Yossi Melman i Ha'aretz.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Den ene lekasjen etter den andre kommer i forkant av at Det internasjonale atomenergibyrå (IAEA) skal utgi rapport om Irans atomaktivitet i neste uke. I Parchin-basen pågår forskning og utvikling på rakettvåpen og eksplosiver. Basen består av flere hundre bygninger og omfattende underjordiske anlegg. Iranske myndigheter har nektet IAEA å besøke Parchin. Tidligere IAEA-rapporter har meldt at Iran har 4,5 tonn med uran som er anriket 3,5 prosent. Dersom denne mengden blir videre anriket til 90 prosent, vil det være nok radioaktivt materiale til å lage fire eller fem atombomber, skriver Melman.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise