– Parchin er senter for atomprogrammet

Den ene lekasjen etter den andre kommer i forkant av at Det internasjonale atomenergibyrå (IAEA) skal utgi rapport om Irans atomaktivitet i neste uke. I Parchin-basen pågår forskning og utvikling på rakettvåpen og eksplosiver. Basen består av flere hundre bygninger og omfattende underjordiske anlegg. Iranske myndigheter har nektet IAEA å besøke Parchin. Tidligere IAEA-rapporter har meldt at Iran har 4,5 tonn med uran som er anriket 3,5 prosent. Dersom denne mengden blir videre anriket til 90 prosent, vil det være nok radioaktivt materiale til å lage fire eller fem atombomber, skriver Melman.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag