– Ahmadinejad redd for NATO

Ifølge Yedioth Aharonoth skal Irans president Mahmoud Ahmadinejad ha sagt til sine nærmeste medarbeidere at han frykter Teheran er på kollisjonskurs med NATO.

Det mener han kan føre til at Iran får lide “i 500 år”. I Ahmadinejads offentlige uttalelser har det de siste årene vært svært lite som tyder på at han frykter Vesten. – Selv om den nye IAEA-rapporten kan inneholde beviser for at et militært atomprogram pågår, vil de trolig ikke være “ugjendrivelige”, sier diplomatiske kilder til avisen.

Forrige artikkelIsrael bruker farlig retorikk mot Iran
Neste artikkelIAEA-rapport: Israel bidro med beviser
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no