Barak: – Toppen av panikkspredning

Forsvarsminister Ehud Barak tok tirsdag sterk avstand fra alle spekulasjonene omkring konsekvenser av et israelsk angrep på Irans atominstallasjoner.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– Når du hører en veteranjournalist fortelle folk at vi kan ha 100.000 døde, eller en stor avis hevde at Israel kan bli ødelagt, eller et viktig Knesset-medlem si at det ikke vil være nok gravplasser, spør jeg meg selv hva som skjer. Vi har nådd toppen av panikkspredning, selv om vi er det sterkeste landet i regionen og vil forbli det i overskuelig framtid. Krig er ikke en piknik, men vi har ikke noe scenario for 50.000 døde, eller for 5.000 døde – og hvis alle holder seg innendørs, kanskje ikke en gang 500 døde, sa Barak i et intervju med Israel Radio.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelMofaz: – Irans raketter truer Europa
Neste artikkelStorbritannia støtter ikke “Palestina” i FN
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise