Barak: – Toppen av panikkspredning

Forsvarsminister Ehud Barak tok tirsdag sterk avstand fra alle spekulasjonene omkring konsekvenser av et israelsk angrep på Irans atominstallasjoner.

– Når du hører en veteranjournalist fortelle folk at vi kan ha 100.000 døde, eller en stor avis hevde at Israel kan bli ødelagt, eller et viktig Knesset-medlem si at det ikke vil være nok gravplasser, spør jeg meg selv hva som skjer. Vi har nådd toppen av panikkspredning, selv om vi er det sterkeste landet i regionen og vil forbli det i overskuelig framtid. Krig er ikke en piknik, men vi har ikke noe scenario for 50.000 døde, eller for 5.000 døde – og hvis alle holder seg innendørs, kanskje ikke en gang 500 døde, sa Barak i et intervju med Israel Radio.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise