Barak: – Toppen av panikkspredning

Forsvarsminister Ehud Barak tok tirsdag sterk avstand fra alle spekulasjonene omkring konsekvenser av et israelsk angrep på Irans atominstallasjoner.

– Når du hører en veteranjournalist fortelle folk at vi kan ha 100.000 døde, eller en stor avis hevde at Israel kan bli ødelagt, eller et viktig Knesset-medlem si at det ikke vil være nok gravplasser, spør jeg meg selv hva som skjer. Vi har nådd toppen av panikkspredning, selv om vi er det sterkeste landet i regionen og vil forbli det i overskuelig framtid. Krig er ikke en piknik, men vi har ikke noe scenario for 50.000 døde, eller for 5.000 døde – og hvis alle holder seg innendørs, kanskje ikke en gang 500 døde, sa Barak i et intervju med Israel Radio.

Forrige artikkelMofaz: – Irans raketter truer Europa
Neste artikkelStorbritannia støtter ikke “Palestina” i FN
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.