Mofaz: – Irans raketter truer Europa

– Irans raketter har de fleste europeiske hovedsteder innenfor rekkevidde, påpeker Shaul Mofaz, leder for Knessets forsvars- og utenrikskomité. – Alle som tror de er immune [for faren] tar feil, legger Mofaz til.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Kadima-politikeren tar til orde for å trappe opp sanksjoner mot Iran. – Militær aksjon av enhver art, spesielt fra Israel, er det verste som kan skje på dette tidspunkt, men alle alternativer må være aktuelle og klare. Vi vil ikke akseptere et Iran med atomvåpen, sier Mofaz. – Nå når sannheten er lagt fram for verden, må Israel få den frie verden til å stanse Iran, sier Kadima-leder Tzipi Livni.  Kadima er det største partiet i Knesset, men partiet er ikke med i Benjamin Netanyahus sentrum-høyre koalisjon.

Forrige artikkelIAEA: – Iran arbeider i det skjulte for å få atomvåpen
Neste artikkelBarak: – Toppen av panikkspredning
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -