Nasrallah: – Et angrep på Iran og Syria vil bety regional krig

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah truet fredag USA og Israel med full krig i regionen dersom Iran eller Syria blir angrepet.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

– De må forstå at en krig mot Iran og Syria ikke vil være begrenset til iransk eller syrisk territorium, men vil omfatte hele regionen og det er ikke noen sjanse til å komme seg unna denne realiteten, sa Nasrallah i en tv-tale. Iran og Syria har gjennom mange år forsynt Hizbollah med våpen og stått for militær opptrening av terrororganisasjonens personell.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIran truer hele Midtøsten
Neste artikkelSarkozy sendte “vennskapsbrev” til Netanyahu
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise