Eksplosjon i iransk våpenlager drepte 17

Et våpenlager til Revolusjonsgarden i Iran eksploderte lørdag.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Minst 17 soldater ble drept, inkludert en høyt rangert offiser i den mektige hærstyrken. Minst 16 soldater ble skadet. General Ramazan Sharif sier eksplosjonen ble utløst ved en feil under transport av sprengstoff. – Det var ikke noe sabotasje involvert. Det har ingenting å gjøre med politikk, sier det iranske parlamentsmedlemmet Parviz Soroori. Den iranske opposisjonsgruppen MEK hevder eksplosjonen rammet en rakettbase og ikke et våpenlager.

Forrige artikkelSarkozy sendte “vennskapsbrev” til Netanyahu
Neste artikkelUndersøkelse: Iran-angrep splitter Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.