Sarkozy sendte “vennskapsbrev” til Netanyahu

Frankrikes president Nicolas Sarkozy har sendt et personlig brev til statsminister Benjamin Netanyahu hvor han kommenterer IAEA-rapporten om Irans atomprogram. Brevet er undertegnet med ordene "i vennskap" og den franske presidentens egen håndskrift.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Dette er ganske uvanlig i diplomatisk korrespondanse, skriver Yedioth Aharonoth.  Sarkozy bruker uvanlig sterk ordbruk mot Teheran i brevet, og lover at Frankrike vil lede an i å innføre strengere sanksjoner. Brevet blir tolket som et forsøk fra Sarkozys side på å gjenoppbygge forholdet til Netanyahu, etter at Sarkozy kalte den israelske statsministeren en “løgner” i en privat samtale med USAs president Barack Obama. Samtalen ble oppfanget av journalister, fordi statslederne ikke hadde tatt av sine mikrofoner.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise