Sarkozy sendte “vennskapsbrev” til Netanyahu

Frankrikes president Nicolas Sarkozy har sendt et personlig brev til statsminister Benjamin Netanyahu hvor han kommenterer IAEA-rapporten om Irans atomprogram. Brevet er undertegnet med ordene “i vennskap” og den franske presidentens egen håndskrift.

Dette er ganske uvanlig i diplomatisk korrespondanse, skriver Yedioth Aharonoth.  Sarkozy bruker uvanlig sterk ordbruk mot Teheran i brevet, og lover at Frankrike vil lede an i å innføre strengere sanksjoner. Brevet blir tolket som et forsøk fra Sarkozys side på å gjenoppbygge forholdet til Netanyahu, etter at Sarkozy kalte den israelske statsministeren en “løgner” i en privat samtale med USAs president Barack Obama. Samtalen ble oppfanget av journalister, fordi statslederne ikke hadde tatt av sine mikrofoner.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise