Tyskland og Frankrike avviser militær aksjon mot Irans atomprogram

En rekke land har de siste dagene avvist militær aksjon mot Irans atominstallasjoner.

Mandag avviste Tyrkia, Tyskland og Frankrike dette alternativet. Det samme har Syria og Kina gjort tidligere. – Europernes og amerikanernes planer om å innføre nye sanksjoner kan nok tas imot med bekymring [i Teheran], men det er sannsynligvis ikke truende så lenge Kina, Russland og en rekke Gulf-stater fortsetter normale handelsforbindelser, skriver Zvi Bar’el i Ha’aretz.

Forrige artikkelIransk kilde: – Israels agenter stod bak
Neste artikkelGantz: – IDF vil bli tvunget til å handle dersom rakettangrep fortsetter
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -