Iran: – Israel ikke bak eksplosjon

Onsdag benektet iranske myndigheter at Israel står bak eksplosjonen på en militærbase i Teheran. 17 soldater og offiserer i Revolusjonsgarden ble drept.

– Uansett hva fiendene sier om IRGC-basen og hendelsen der er det fiksjon, og derfor ikke viktig, sa talsmann for parlamentet Ali Larijani til nyhetsbyrået Fars. Larijani sikter til et sitat fra Time Magazine, der en vestlig etterretningskilde påstår at Israel står bak eksplosjonen og at mer kunne være i vente fra Vesten. Én av de drepte var brigader Hassan Moqaddam, som har vært dypt involvert i Irans program for langdistanseraketter.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise