Iran: – Israel ikke bak eksplosjon

Onsdag benektet iranske myndigheter at Israel står bak eksplosjonen på en militærbase i Teheran. 17 soldater og offiserer i Revolusjonsgarden ble drept.

– Uansett hva fiendene sier om IRGC-basen og hendelsen der er det fiksjon, og derfor ikke viktig, sa talsmann for parlamentet Ali Larijani til nyhetsbyrået Fars. Larijani sikter til et sitat fra Time Magazine, der en vestlig etterretningskilde påstår at Israel står bak eksplosjonen og at mer kunne være i vente fra Vesten. Én av de drepte var brigader Hassan Moqaddam, som har vært dypt involvert i Irans program for langdistanseraketter.

Forrige artikkelShin Bet arresterte to terrorceller på Vestbredden
Neste artikkelPA TV: – Regn renser Jerusalem for jødenes urenhet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no