Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Israel har moralsk og juridisk rett til å angripe atomanlegg

Professor Alan Dershowitz i intervju med MIFF i mars 2011.
Professor Alan Dershowitz i intervju med MIFF i mars 2011.
Jusprofessor Alan Dershowitz ved Harvard-universitetet mener Israel har enhver rett til "et proaktivt selvforsvar" mot Iran, inkludert forhåndsangrep mot landets atominstallasjoner.

– Israel har enhver moralsk og juridisk rett til å forsvare seg selv ved å utføre et eventuelt angrep mot det islamske regimets atomanlegg, sa Dershowitz nylig under en konferanse i Miami, ifølge Yedioth Aharonoth.

Det er ikke første gang Dershowitz kommer sterkt ut i forsvar for Israels rett til et proaktivt selvforsvar mot Iran. Han sa blant annet det samme da han besøkte Israel i desember.

Dershowitz delte podium med Israels viseutenriksminister Daniel Ayalon. Avokaten gav Israel et par råd med på veien. Han mener Israel bør være varsom, og ikke uten videre stole på vennene sine. Han rådet også Israel til å forberede et godt juridisk forsvar før et eventuelt angrep mot Iran.

Dershowitz er jusprofessor ved Harvard universitet og er kjent som en støttespiller for Israel. Han har ofte sagt at IDF kjemper mot terrorgrupper på den mest etiske måten. I amerikansk politikk har Dershowitz tradisjonelt vært en støttespiller for demokratene. Ved sist presidentvalg støttet han Barack Obama.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart