Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel advarer Tyrkia om Iran-trussel

Den israelske ambassaden i Ankara. (Google Maps)
Den israelske ambassaden i Ankara. (Google Maps)
Mossad frykter at israelske diplomater og jødiske innbyggere i Tyrkia skal bli offer for en terroraksjon fra Iran. Jerusalem har advart Ankara.

Den tyrkiske storavisen Hurriyet melder torsdag at Israel har sendt en advarsel til Tyrkias etterretningstjeneste om en umiddelbar trussel mot israelske diplomater og jødiske innbyggere i landet.  Mossad mener revolusjonsgardens etterretningstjeneste planlegger bombeangrep mot israelske og jødiske mål i landet.

Fire iranske offiserer skal allerede ha reist til Tyrkia fra Iran for å gjennomføre angrepet. Det er den samme iranske organisasjonen Israel mener står bak terrorangrepet i New Dehli, India og Thailand, samt terrorforsøket i Georgia.

 

Fjerner alle spor
Imens viser det seg at Irans lovnader om å slippe IAEA-inspektører til i Parchin-reaktoren kun er et spill for galleriet. Nyhetsbyrået AP rapporterer onsdag at arbeiderne er i full gang med å skjule spor ved  Parchin. Det indikerer i det minste satelittbilder nyhetsbyrået har fått tak i.

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) har allerede utpekt denne reaktoren som stedet de mener det godt mulig kan foregå testing av atomvåpen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart