Obama varsler nye Iran-sanksjoner hvis forhandlinger stanger

USAs president Barack Obama sier at dersom Iran drar ut forhandlingene rundt deres atomprogram, vil nye sanksjoner bli innført.

- Ikke dra ut atomforhandlingene, er USA-president Barack Obamas råd til Iran. (Foto: Jack Thielepape, JMT Images)
- Ikke dra ut atomforhandlingene, er USA-president Barack Obamas råd til Iran. (Foto: Jack Thielepape, JMT Images)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Begge parter i forhandlingene uttrykte at de var “fornøyd” med samtalene i Istanbul lørdag, hvor Irans atomprogram stod på agendaen. Nye samtaler vil finne sted i Bagdad om fem uker.

Men USAs president Barack Obama advarer Iran mot å misbruke samtalene til å dra ut forhandlingene og motarbeide en løsning innen de nærmeste månedene, opplyser Jerusalem Post.

– Vi kommer til å fortsette og sikre at vi opplever framgang. Nå tikker klokken, og vi har vært veldig klare på overfor Iran og våre forhandlingspartnere at vi ikke ønsker å la disse forhandlingene dra ut i en endeløs prosess, forklarte han under en pressekonferanse i Colombia.

Forrige artikkelIDF-soldat som slo dansk aktivist suspendert
Neste artikkelGantz: – Israel kan forsvare seg mot enhver fiende
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no