Barak:- Nå er tiden inne for å stanse Irans atomprogram

Nå er tiden for det internasjonale samfunnet for å kjøre på for å få Irans atomprogram til en “hurtig og klar slutt”, sa Ehud Barak ved forsvarets nasjonaldagsseremoni i Herzliya, meddeler Times of Israel.

– Å konfrontere Irans besluttsomhet om å oppnå atomvåpen er ikke uten komplikasjoner, farer og uforutsigbare konsekvenser. Men den samme utfordringen, hvis ayatollah-regimet blir tillatt å skaffe seg evnen til å få atomvåpen, vil være langt mer komplisert, farefull og dyr når det gjelder menneskeliv og ressurser. Nå er øyeblikket for hele det internasjonale samfunnet å kjøre på for å Irans atomprogram til en hurtig og klar slutt, sa Barak.

 

Advaret om alvorlige konsekvenser

Forsvarsministeren advarte om at hvis Iran skulle få evnen til å lage atomvåpen, kommer et våpenkappløp til å bryte ut i Midtøsten. Saudia-Arabia, Tyrkia og Egypt, samt terrororganisasjoner kommer til å kaste seg inn i kampen om å skaffe seg atomvåpen, advarte Barak.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag