Barak:- Nå er tiden inne for å stanse Irans atomprogram

- Teheran kommer ikke til å lytte til internasjonale krav om å stoppe våpenløpet, sier Israels forsvarminister, Ehud Barak. Det internasjonale samfunnet må handle nå, mener han.

Nå er tiden for det internasjonale samfunnet for å kjøre på for å få Irans atomprogram til en «hurtig og klar slutt», sa Ehud Barak ved forsvarets nasjonaldagsseremoni i Herzliya, meddeler Times of Israel.

– Å konfrontere Irans besluttsomhet om å oppnå atomvåpen er ikke uten komplikasjoner, farer og uforutsigbare konsekvenser. Men den samme utfordringen, hvis ayatollah-regimet blir tillatt å skaffe seg evnen til å få atomvåpen, vil være langt mer komplisert, farefull og dyr når det gjelder menneskeliv og ressurser. Nå er øyeblikket for hele det internasjonale samfunnet å kjøre på for å Irans atomprogram til en hurtig og klar slutt, sa Barak.

 

Advaret om alvorlige konsekvenser

Forsvarsministeren advarte om at hvis Iran skulle få evnen til å lage atomvåpen, kommer et våpenkappløp til å bryte ut i Midtøsten. Saudia-Arabia, Tyrkia og Egypt, samt terrororganisasjoner kommer til å kaste seg inn i kampen om å skaffe seg atomvåpen, advarte Barak.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise