Barak:- Nå er tiden inne for å stanse Irans atomprogram

– Teheran kommer ikke til å lytte til internasjonale krav om å stoppe våpenløpet, sier Israels forsvarminister, Ehud Barak. Det internasjonale samfunnet må handle nå, mener han.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Nå er tiden for det internasjonale samfunnet for å kjøre på for å få Irans atomprogram til en “hurtig og klar slutt”, sa Ehud Barak ved forsvarets nasjonaldagsseremoni i Herzliya, meddeler Times of Israel.

– Å konfrontere Irans besluttsomhet om å oppnå atomvåpen er ikke uten komplikasjoner, farer og uforutsigbare konsekvenser. Men den samme utfordringen, hvis ayatollah-regimet blir tillatt å skaffe seg evnen til å få atomvåpen, vil være langt mer komplisert, farefull og dyr når det gjelder menneskeliv og ressurser. Nå er øyeblikket for hele det internasjonale samfunnet å kjøre på for å Irans atomprogram til en hurtig og klar slutt, sa Barak.

 

Advaret om alvorlige konsekvenser

Forsvarsministeren advarte om at hvis Iran skulle få evnen til å lage atomvåpen, kommer et våpenkappløp til å bryte ut i Midtøsten. Saudia-Arabia, Tyrkia og Egypt, samt terrororganisasjoner kommer til å kaste seg inn i kampen om å skaffe seg atomvåpen, advarte Barak.

 

Forrige artikkelArabisk-israelske skoler får miljøpris
Neste artikkelUSA øker støtte med 3,9 milliarder kroner til Iron Dome
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -