“Israelsk spion” hengt i Iran

Majid Jamali Fashi var anklaget for å bistå Mossad i attentat mot en iransk atomforsker. Tirsdag morgen ble han henrettet i Teheran.

Skjermdump fra nettstedet en.shiapost.com.
Skjermdump fra nettstedet en.shiapost.com.

I januar 2010 ble den iranske atomfysikeren Masoud Ali Mohammadi drept av en bombe som var festet på motorsykkelen hans. Ifølge Iran var han ikke innblandet i landets atomprogram. Likevel mener de at den israelske etterretningstjenesten Mossad stod bak aksjonen.

I august i fjor ble 24 år gamle Majid Jamali Fashi dømt til døden av en iransk domstol, anklaget for å ha bistått Mossad i det angivelige attentatet.

Den statlige fjernsynskanalen i Iran melder at mannen ble henrettet ved henging i Teheran tirsdag morgen.

Forrige artikkel– Politiet må beskytte mot mafiametoder
Neste artikkelIAEA ser framgang i atomsamtaler med Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no