– Irans mål er full “utslettelse av Israel”

Ifølge generalmajor Hassan Firouzabadi, som er stabssjef for Irans væpnede styrker, er landet forpliktet på å utslette Israel.
Generalmajorens trussel, slik den er gjengitt av det offisielle iranske nyhetsbyrået. (Skjermdump fra english.farsnews.com)
Generalmajorens trussel, slik den er gjengitt av det offisielle iranske nyhetsbyrået. (Skjermdump fra english.farsnews.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Søndag talte Firouzabadi i Teheran på en sammenkomst for forsvarsledelsen. Han advarte om den faren “zionistregimet” utgjør, melder det iranske nyhetsbyrået FARS. Han uttalte at det er en religiøs plikt for alle muslimer å forsvare “Palestina”.

“Den iranske nasjonen står fast i sitt mål, som er full utslettelse av Israel,” sa generalmajoren.

Vil hjelpe all motstand
Firouzabadi bekrefter dermed uttalelser fra ayatollah Ali Khamenei fra tidligere i år, der han tok til orde for å utslette Israel.

– Fra nå av vil vi støtte og hjelpe alle land og grupper som konfronterer det zionistiske regimet, sa Khamenei.

– Zionistregimet er en alvorlig kreftsvulst som må fjernes – og som vil bli fjernet, dersom Allah vil, la han til.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise