– Iran med atomvåpen er uakseptabelt

Forsvarsminister Ehud Barak advarer verdensmaktene mot å komme med innrømmelser i atomforhandlingene med Iran, kun fordi iranerne viser samarbeidsvilje.
Forsvarsminister Ehud Barak (Foto: WEF)
Tidligere forsvarsminister og statsminister Ehud Barak gjør politisk comeback i Israel. (Foto: WEF)

Onsdag ble Barak intervjuet av Hærens Radio om Irans atomprogram. Han understreket at «et Iran med atomvåpen er uakseptabelt» og at kun Israels regjering kan bestemme hva de vil gjøre for å ta vare på Israels sikkerhet.

Forsvarsministeren aksepterer at Iran må få lov til å bruke atomteknologi til fredelige formål, men krever at alt anriket materiale blir overført til et annet land.

IAEAs generalsekretær Yukiya Amano meldte tirsdag at atomenergibyrået hadde kommet fram til en inspeksjonsavtale med representanter fra Teheran. Barak sa at han er skeptisk til forhandlingene mellom Iran og IAEA, fordi han tror iranerne bruker forhandlingene kun for å fjerne det internasjonale presset mot dem.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise