Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Flame» gjorde massive utslag i Iran

Det israelske antivirus-firmaet Symantec var blant de første selskapene i verden til å oppdage viruset "Flame". (Foto: Symantecs firmalogo)
Det israelske antivirus-firmaet Symantec var blant de første selskapene i verden til å oppdage viruset "Flame". (Foto: Symantecs firmalogo)
Iranerne har blitt særlig hardt rammet av det avanserte dataviruset "Flame" som har spredt seg i Midtøsten de siste to til fem årene.

Viruset skal ikke bare ha stjålet en masse sensitiv informasjon fra ulike statsinstitusjoner i Iran, men også ha stengt ned enkelte iranske oljeterminaler, opplyser det israelske datasikkerhetsfirmaet Symatec. Sammen med russiske Kaspersky Anti-Virus, var de blant de aller første som oppdaget viruset.

I hele Midtøsten skal viruset ha samlet informasjon, men det har visstnok hatt aller størst omfang i Iran. Ifølge Symatec har hele harddisker blitt slettet i landet, noe som også førte til at oljeterminalene ble stengt. Hele 43 ulike virusprogrammer på verdensbasis har ikke maktet å oppdage programmet, på tross av at det er over 20 megabyte stort.

Iran har beskyldt Israel for å stå bak programmeringen og hevder de er de eneste landet med slik teknologisk kunnskap tilgjengelig.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart