– Iran vil ikke bry seg om menneskerettigheter

Yousef Sanei. (Foto: Skjermdump fra tv-sending)
Yousef Sanei. (Foto: Skjermdump fra tv-sending)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Sanei er en av de fremste åndelige lederne i Iran. Han advarer landet mot å provosere fram en krig med Israel og mener “sionistregimet” heller bør bekjempes på diplomatisk vis.

– Vi må gjøre alt vi kan for å forhindre et sionistangrep på Iran. For når det skjer vil Iran bli hardt rammet, selv om sionistregimet vil bli rammet enda mer. Måtte Allah forby oss å oppføre oss som konflikthissere og framprovosere krig. Denne nasjonen opplever for øyeblikket en svært spesiell situasjon. Det viktigste vi kan gjøre er å stilne sionistregimet med våre tanker, penner, korrekt framtreden og korrekte handlinger, mener Sanei.

Ayatollahen advarte iranerne fredag om at landet deres vil bli svært hardt rammet, dersom israelerne velger å gå til preventivt angrep mot landets atomprogram. Men han advarer i tillegg  Israel og sier at på tross av sin tilslutning til menneskerettigheter, vil verken han eller noen andre i Iran respektere disse hvis de er i krig med israelerne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Erfaringen deres vil bli så grusom at de ikke kommer til å reise seg igjen etter det. For i dette tilfellet vil vi ikke bry oss om menneskerettigheter, sa han.

Oppgraderte raketter
President Mahmoud Ahmadinejad offentliggjorde mandag at landet har oppgradert sine kortdistanseraketter Fateh-110. Militæret skal ha gjennomført vellykkede prøveoppskytninger av raketten, som også har vært oppgradert en gang tidligere. Fateh-110 har etter oppgraderingen lenger rekkevidde og kan treffe spesifikke mål innenfor 300 kilometer.

Landets forsvarsminister Ahmad Vahidi kunngjorde også at Iran innen mars 2013 vil starte produksjonen av egenproduserte jagerfly.

Vil angripe før presidentvalget
Israelske Kanal 10  hevdet mandag at statsminister Benjamin Netanyahu “er fast bestemt på å angripe Iran før det amerikanske valget”. Årsaken skal være at sanksjonene mot landet ikke ser ut til å stanse eller forsinke atomprogrammet. Russland setter i tillegg kjepper i hjulene for utvidede sanksjonsforslag fra Vesten i FNs Sikkerhetsråd.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag