Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Khamenei vil ha flere terrorangrep mot Vesten

Ayatollah Ali Khamenei med graven til "martyrene" som døde under krigen mellom Iran og Irak i perioden 1980-1988. (Foto: Wikipedia)
Ayatollah Ali Khamenei med graven til "martyrene" som døde under krigen mellom Iran og Irak i perioden 1980-1988. (Foto: Wikipedia)
Irans øverste leder, ayatollah Ali Khamenei, ønsker seg flere terrorangrep mot vestlige land og deres allierte, opplyser vestlige etterretningskilder til The Telegraph.

Ifølge vestlig etterretning skal Khamenei ha gitt beskjed til Revolusjonsgardens elitegruppe al-Quds’ enhet 400, at de må øke sine terrortiltak mot Vesten på grunn av deres støtte til den syriske opposisjonen.

Irans nasjonale sikkerhetsråd skal ha holdt et hastemøte, der de diskuterte hvordan sanksjonene mot landet og Vestens innblanding i Syria ødelegger for Teherans interesser i regionen, melder The Telegraph. Etterretningskildene sier til avisen at sikkerhetsrådet skal ha vært bekymret for hvordan et regimeskifte i Damaskus kan ødelegge for Irans forbindelser med Hizbollah i Libanon.

– Enhet 400 ser ut til å ha vært involvert i alle de siste iranske terroroperasjonene. Det iranske regimet ser ut til å være fast bestemt på å hevne det de anser for å være vestlige forsøk på å påvirke utfallet av Syria-krisen, sier kilden.

Al-Quds’ enhet 400 er en spesialstyrke som utfører oppdrag utenfor Irans grenser.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart