– Khamenei vil ha flere terrorangrep mot Vesten

Ayatollah Ali Khamenei med graven til
Ayatollah Ali Khamenei med graven til "martyrene" som døde under krigen mellom Iran og Irak i perioden 1980-1988. (Foto: Wikipedia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ifølge vestlig etterretning skal Khamenei ha gitt beskjed til Revolusjonsgardens elitegruppe al-Quds’ enhet 400, at de må øke sine terrortiltak mot Vesten på grunn av deres støtte til den syriske opposisjonen.

Irans nasjonale sikkerhetsråd skal ha holdt et hastemøte, der de diskuterte hvordan sanksjonene mot landet og Vestens innblanding i Syria ødelegger for Teherans interesser i regionen, melder The Telegraph. Etterretningskildene sier til avisen at sikkerhetsrådet skal ha vært bekymret for hvordan et regimeskifte i Damaskus kan ødelegge for Irans forbindelser med Hizbollah i Libanon.

– Enhet 400 ser ut til å ha vært involvert i alle de siste iranske terroroperasjonene. Det iranske regimet ser ut til å være fast bestemt på å hevne det de anser for å være vestlige forsøk på å påvirke utfallet av Syria-krisen, sier kilden.

Al-Quds’ enhet 400 er en spesialstyrke som utfører oppdrag utenfor Irans grenser.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag