Iran sammenlikner Israel-angrep med «myggstikk»

Irans visepresident Mohammad Reza Rahimi hevder et eventuelt angrep fra Israel mot landets atomprogram, ikke blir verre enn "et myggstikk".
Teheran-regjeringens utenriksminister Ali Akbar Salehi, sier Israel ikke er posisjon til å true
Teheran-regjeringens utenriksminister Ali Akbar Salehi, sier Israel ikke er posisjon til å true "den regionale maktfaktoren" Iran. (Foto: FN)

Skulle Israel gjøre alvor av sine trusler om å ramme Irans atomprogram, blir det som om «en mygg stikker en elefant», hevder Rahimi tirsdag.

– De [Israel] har blitt slått av Hizbollah, og nå ønsker de å true oss. De burde vite at de ikke bør leke med løvens hale, uttrykte han.

Samme dag uttalte utenriksminister Ali Akbar Salehi seg i samme ordelag, skriver Yedioth Aharonoth. Iran er en «regional maktfaktor» som Israel ikke er i posisjon til å angripe, sa han under et statsbesøk i Egypt.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise