Iran sammenlikner Israel-angrep med “myggstikk”

Irans visepresident Mohammad Reza Rahimi hevder et eventuelt angrep fra Israel mot landets atomprogram, ikke blir verre enn “et myggstikk”.

Teheran-regjeringens utenriksminister Ali Akbar Salehi, sier Israel ikke er posisjon til å true
Teheran-regjeringens utenriksminister Ali Akbar Salehi, sier Israel ikke er posisjon til å true "den regionale maktfaktoren" Iran. (Foto: FN)

Skulle Israel gjøre alvor av sine trusler om å ramme Irans atomprogram, blir det som om “en mygg stikker en elefant”, hevder Rahimi tirsdag.

– De [Israel] har blitt slått av Hizbollah, og nå ønsker de å true oss. De burde vite at de ikke bør leke med løvens hale, uttrykte han.

Samme dag uttalte utenriksminister Ali Akbar Salehi seg i samme ordelag, skriver Yedioth Aharonoth. Iran er en “regional maktfaktor” som Israel ikke er i posisjon til å angripe, sa han under et statsbesøk i Egypt.

Forrige artikkelIsrael er verdens åttende største våpeneksportør
Neste artikkelIDF gjennomfører “overraskelsesøvelse” på Golan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no