– Iran er allerede en atom-makt

President Mahmoud Ahmadinejad av Iran har nettopp vært i Egypt. Han kom der for å delta på et islamsk toppmøte.
Irans president Mahmoud Ahmadinejad. (Foto: UN Photo)
Irans president Mahmoud Ahmadinejad. (Foto: UN Photo)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I et intervju som ble gjengitt i egyptiske medier, sa han bl. a. at verden må forholde seg til Iran som til en atom-makt, for Iran er “nå en atom-stat” (“now a nuclear state“).

Om Israel sa han at han er uenig i “okkupasjonen og diskrimineringen og massakrer mot folket”. Han sa at zionistene spiller en spesiell rolle i å lure verden “og de vet hva de gjør i USA og Europa. De overtar de stedene hvor rikdommen, penger og politikk er”, og de strever etter å dominere alle disse sektorene ved å ødelegge kulturer, økonomier og ved kriger.

 

Kilde: En artikkel av Ariel Ben Solomon 6. februar på jpost.com.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelOverskudd i januar
Neste artikkel– Dere kan ikke true oss med borgerkrig
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise