– Iran har allerede krysset rød atomlinje

USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen (f.v.), Israels tidligere forsvarssjef Gabi Ashkenazi og tidligere etterretningssjef i IDF, Amos Yadlin. (Illustrasjon: Den amerikanske ambassaden i Tel Aviv, flickr.com)
USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen (f.v.), Israels tidligere forsvarssjef Gabi Ashkenazi og tidligere etterretningssjef i IDF, Amos Yadlin. (Illustrasjon: Den amerikanske ambassaden i Tel Aviv, flickr.com)

Den frittalende Amos Yadlin mener iranerne allerede har krysset “den røde linjen”, som Israel og deres allierte har satt opp for deres atomaktivitet. IDFs tidligere etterretningssjef mener de neste månedene fram til sommeren blir avgjørende, dersom en ønsker å forhindre et Iran med atomvåpenkapasitet.

Yadlin holdt et foredrag under en sikkerhetskonferanse i Tel Aviv tirsdag og hevdet at “Iran er en måned eller to unna å bestemme seg om de vil bygge en bombe.” Derfor ønsker han å øke det internasjonale presset ytterligere mot Teheran, skriver Times of Israel.

– Det vil ikke komme på plass en avtale, dersom det ikke koster noe å ikke komme til enighet, mener han.

I juni er det valg igjen i Iran. Det er ifølge Yadlin fristen verden har for å stanse dem.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag