Nye Iran-samtaler i dag

Ifølge Times of Israel ønsker Teheran å isolere USA under de kommende forhandlingene. Iranerne kommer med et "veikart" for å få bort de internasjonale sanksjonene.
For at iranerne skal få mest mulig ut av atomforhandlingene, er målet å splitte disse to: Storbritannias statsminister David Cameron (f.v.) og USAs president Barack Obama. Bildet er tatt under G8-møtet tidligere i år. (Foto: G8 UK, flickr.com)
For at iranerne skal få mest mulig ut av atomforhandlingene, er målet å splitte disse to: Storbritannias statsminister David Cameron (f.v.) og USAs president Barack Obama. Bildet er tatt under G8-møtet tidligere i år. (Foto: G8 UK, flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Som de tidligere og langt fra så vellykkede forhandlingsrundene med Iran, er det Tyskland og de fem vetomaktene i FNs Sikkerhetsråd som sitter på den andre siden av bordet i Geneve.

Et offisielt dokument fra Iran-president Hassan Rouhani til utenriksdepartementet, har for kort tid siden blitt lagt ut på departementets hjemmesider. Det inneholder en utenrikspolitisk plan for å få fjernet sanksjonene. Iran-ekspert Steven Ditto ved Washington Institute for Near Eastern Policy, sier til Times of Israel at hovedplanen er å isolere USA fra Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Russland og Kina, for å oppnå mest mulig. Slik håper de, slik dokumentet selv hevder, å “nøytralisere det zionist-amerikanske forsøket på å bygge en internasjonal konsensus rundt Iran”.

Ditto forklarer videre at dette er en konsekvent politisk linje som Rouhani har hatt i lang tid, lenge før han vant presidentvalget i sommer. Iranerne ønsker også at Italia skal være med i atomforhandlingene, siden de har tette diplomatiske og økonomiske forbindelser med Teheran.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise