– Jeg håper Netanyahu vil vise oss at dette ikke er en barnelek

Den republikanske senatoren Marco Rubio gir en sterk oppmuntring til å høre på statsminister Benjamin Netanyahus advarsler om Irans atomprogram.

Senator Marco Rubio. (Skjermdump fra videoopptak på YouTube)
Senator Marco Rubio. (Skjermdump fra videoopptak på YouTube)

Tirsdag 3. mars skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu holde tale til Kongressen. Noen amerikanske kongressmedlemmer har varslet at de kommer til å boikotte talen, fordi Obama-administrasjonen er kritisk til invitasjonen av Netanyahu.

Senator Marco Rubio advarer sterkt mot å boikotte talen. Hvilke signaler vil det sende til USAs og Israels fiender, og hvilke signaler vil det sende til våre allierte, sier han.

Hør det 18 minutter lange innlegget som Marco Rubio holdt nylig.

Forrige artikkelÅrsmøte og foredrag av Bengt-Ove Nordgård i MIFF Gjøvik
Neste artikkelHva skjer om Israels forsvarsstyrker legger ned våpen i 24 timer?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.