– Historisk kapitulasjon til ondskapens akse

- Atomavtalen med Iran er en historisk kapitulasjon av Vesten til ondskapens akse ledet av Iran, sier statssekretær Tzipi Hotovely.
Irans utenriksminister Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini i samtale under atomforhandlingene i Wien 9. juli 2015. (Foto: EEAS)
Irans utenriksminister Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini i samtale under atomforhandlingene i Wien 9. juli 2015. (Foto: EEAS)

Tirsdag 14. juli melder Iran og stormaktene at det er inngått en avtale om Teherans atomprogram. I Israel blir avtalen møtt med fordømmelse og kritikk både fra regjeringspartier og opposisjonen.

– Dette er en historisk kapitulasjon av Vesten for ondskapens akse ledet av Iran, sier Tzipi Hotovely, statssekretær i Utenriksdepartementet. Hun påpeker at Iran vil fortsette å spre sin terror omkring i verden og fortsette  å destabilisere regionen.

Atomavtalen skal være på omkring hundre sider. Hensikten med avtalen er å legge begrensninger på hva Iran kan gjøre i sitt atomprogram de neste 10 til 15 årene, samtidig som internasjonale sanksjoner mot landet blir fjernet. Detaljer om avtalen er ikke blitt offentlig.

Det er ventet at forhandlerne holder en pressekonferanse omkring klokken 12.00 i dag.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHvor dypt vil Aftenposten stikke hodet i sanden?
Neste artikkelLøgnerne vant
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise