Iran vil blokkere en populær mobilapp

Årsak: Mobilapplikasjonen er utviklet i Israel.
Den populære navigasjonsappen Waze kan bli forbudt i Iran. (Foto: Kārlis Dambrāns/Flickr)
Den populære navigasjonsappen Waze kan bli forbudt i Iran. (Foto: Kārlis Dambrāns/Flickr)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Iran vil angivelig blokkere navigasjonsapplikasjonen Waze fra å kunne bli lastet ned i den islamske republikken, fordi applikasjonen er utviklet i Israel. Iran blokkerte appen også tidligere i år, men fjernet senere blokkeringen, skriver Times of Israel.

Nå ønsker de på nytt å hindre landets mobilbrukere i å kunne ta i bruk den populære israelske mobilappen. Det er komiteen for kriminelt innhold på nettet som jobber med få den israelske applikasjonen blokkert, ifølge et aserbadjansk nyhetsbyrå.

Abdolsamad Khorramabadi sier det iranske kommunikasjonsdepartementet jobber med et fullt forbud mot appen, men at det kan ta noe tid på grunn av Wazes’ infrastruktur. Waze ble kjøpt opp av Google i 2013 for over 7,5 milliarder kroner.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise