Hamas: – Iran beordret rakettangrepet mot Israel

Redningsmannskaper ved bolighuset som ble totalskadet i rakettangrepet 25. mars. (Foto: Brann- og redningstjenesten)
Redningsmannskaper ved bolighuset som ble totalskadet i rakettangrepet 25. mars. (Foto: Brann- og redningstjenesten)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En høytstående Hamas-tjenestemann, som har snakket anonymt med den israelske avisen Israel Hayom, sier rakettangrepet som mandag ødela et bolighus i det sentrale Israel ble utført på ordre fra Iran.

Ifølge kilden skal Hamas ha tillatt angrepet i håp om at det skulle forstyrre statsminister Benjamin Netanyahus valgkamp. Han sier videre at Iran gikk over hodet på Hamas-lederskapet og beordret en terrorcelle fra Islamsk Jihad som opererer på Gazastripen til å gjennomføre angrepet.

Bolighuset som ble truffet av raketten ligger like nord for Tel Aviv. Sju familiemedlemmer ble såret, inkludert to spedbarn, i tillegg til et barn i nabohuset. Familiens fire hunder ble drept i angrepet.

Mandagens angrep har ført til en kraftig opptrapping i konflikten mellom Israel og Gaza. Israel har svart på angrepet med å bombe flere Hamas-mål.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag