– Iran vil forsyne terrorister på Vestbredden med våpen

General Yahya Rahim Safavi sier de vil starte et blodig opprør.

General Yahya Rahim Safavi (nr. 2 fra høyre) sier Iran vil forsyne palestinske terrorister med våpen. (Foto: Wikipedia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Iran vil forsyne de ulike terrorgruppene som er aktive på Vestbredden med våpen, ifølge en høytstående tjenestemann i den islamske republikken. Formålet skal være å starte et blodig opprør, skriver avisen Israel Hayom.

General Yahya Rahim Safavi, tidligere leder for revolusjonsgarden, som nå er sikkerhetsrådgiver for Irans øverste leder Ali Khamenei, sa i en tale nylig at Irans støtte til palestinerne var et grunnleggende prinsipp i den islamske revolusjonen, og at støtten vil fortsette «til sionist-regimet er utslettet».

– Det er stadig tegn på at sionist-regimet vil forsvinne fra regionen. Som Khamenei har erklært, vil ikke Israel lenger eksistere om 25 år, sa Safavi.

Safavi understreket at prosessen med å forsyne palestinerne med avanserte våpen snart er i gang. Videre sa han at mens palestinerne tidligere hadde kriget mot Israel med steiner, vil de nå bli forsynt med et arsenal av raketter som vil gjøre «at de kan svare på ethvert israelsk angrep».

Det er ikke lenge siden Irans øverste leder, Khamenei, uttalte at palestinerne på Vestbredden skal få tilgang på like mye våpen og raketter som på Gaza.

– Væpnet, hellig jihad er mer populært nå, både på Gaza og Vestbredden.

Forrige artikkelYouTube hindrer MIFF å vise Hamas sin løgnpropaganda om Holocaust
Neste artikkelPrøvde å smugle rakettdeler med båt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.