– Iran vil forsyne terrorister på Vestbredden med våpen

General Yahya Rahim Safavi sier de vil starte et blodig opprør.
General Yahya Rahim Safavi (nr. 2 fra høyre) sier Iran vil forsyne palestinske terrorister med våpen. (Foto: Wikipedia)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Iran vil forsyne de ulike terrorgruppene som er aktive på Vestbredden med våpen, ifølge en høytstående tjenestemann i den islamske republikken. Formålet skal være å starte et blodig opprør, skriver avisen Israel Hayom.

General Yahya Rahim Safavi, tidligere leder for revolusjonsgarden, som nå er sikkerhetsrådgiver for Irans øverste leder Ali Khamenei, sa i en tale nylig at Irans støtte til palestinerne var et grunnleggende prinsipp i den islamske revolusjonen, og at støtten vil fortsette «til sionist-regimet er utslettet».

– Det er stadig tegn på at sionist-regimet vil forsvinne fra regionen. Som Khamenei har erklært, vil ikke Israel lenger eksistere om 25 år, sa Safavi.

Safavi understreket at prosessen med å forsyne palestinerne med avanserte våpen snart er i gang. Videre sa han at mens palestinerne tidligere hadde kriget mot Israel med steiner, vil de nå bli forsynt med et arsenal av raketter som vil gjøre «at de kan svare på ethvert israelsk angrep».

Det er ikke lenge siden Irans øverste leder, Khamenei, uttalte at palestinerne på Vestbredden skal få tilgang på like mye våpen og raketter som på Gaza.

– Væpnet, hellig jihad er mer populært nå, både på Gaza og Vestbredden.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise