Iransk toppgeneral: Å ødelegge Israel er nå «et oppnåelig mål»

– Dette farlige regimet må bli slettet fra kartet og dette er ikke lenger en drøm, det er et oppnåelig mål, sier generalmajor Hossein Salami.

Hossein Salami. (Foto: Khamene.ir, Wikimedia Commons)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den islamske revolusjonsgarden, elitestyrkene til Iran, avholdt en konferanse mandag 30. september. Trusler mot Israel som generalmajoren Hossein Salami kom med er gjengitt av flere iranske nyhetsbyrået og medier.

– Vi har lykkes med å skaffe oss kapasitet til å ødelegge det bedragerske sionistregimet, sa Salami.

– Dette farlige regimet må bli slettet fra kartet og dette er ikke lenger en drøm, det er et oppnåelig mål, sa han også.

– Dersom Israel angriper Iran, vil de etterpå måtte samle opp bitene av Tel Aviv fra Middelhavet, truet Abbas Nilfoushan, en annen høytstående offiser i Den islamske revolusjonsgarden for noen dager siden.

– Iran har omringet Israel på alle fire sider. Ingenting vil bli tilbake av Israel, sa han.

Forrige artikkelRinas drapsmenn er tatt
Neste artikkelAurora spiller i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.