– President Trump fortjener all ære

Israels statsminister Benjamin Netanyahu takker president Trump for luftangrepet som drepte den iranske toppgeneralen Qasem Soleimani.

Benjamin Netanyahu kommenterer angrepet som drepte Soleimani 3. januar 2020. (Foto: Kann News, via Twitter)

Soleimani ble drept i et amerikansk luftangrep i Bagdad natt til 3. januar. Netanyahu dro kort tid senere tilbake fra et politisk toppmøte mellom Kypros, Hellas og Israel. Før han gikk ombord på flyet til Israel ga han følgende uttalelse på engelsk: «Akkurat som Israel har rett til å forsvare seg selv, har USA akkurat den samme rett. Soleimani står bak drap på amerikanske borgere og mange andre uskyldige mennesker. Han planla flere slike angrep. President Trump fortjener all ære for å handle raskt, med styrke og besluttsomhet. Israel står på USAs side i deres rettferdige kamp for fred, sikkerhet og selvforsvar.»

Også andre israelske ledere har uttrykt støtte til Trumps avgjørelse om å angripe Soleimani.

Forrige artikkelEn av Israels verste fiender drept i natt
Neste artikkelHelt fram til sin død jobbet Soleimani med å true Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.