– President Trump fortjener all ære

Israels statsminister Benjamin Netanyahu takker president Trump for luftangrepet som drepte den iranske toppgeneralen Qasem Soleimani.
Benjamin Netanyahu kommenterer angrepet som drepte Soleimani 3. januar 2020. (Foto: Kann News, via Twitter)

Soleimani ble drept i et amerikansk luftangrep i Bagdad natt til 3. januar. Netanyahu dro kort tid senere tilbake fra et politisk toppmøte mellom Kypros, Hellas og Israel. Før han gikk ombord på flyet til Israel ga han følgende uttalelse på engelsk: «Akkurat som Israel har rett til å forsvare seg selv, har USA akkurat den samme rett. Soleimani står bak drap på amerikanske borgere og mange andre uskyldige mennesker. Han planla flere slike angrep. President Trump fortjener all ære for å handle raskt, med styrke og besluttsomhet. Israel står på USAs side i deres rettferdige kamp for fred, sikkerhet og selvforsvar.»

Også andre israelske ledere har uttrykt støtte til Trumps avgjørelse om å angripe Soleimani.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelEn av Israels verste fiender drept i natt
Neste artikkelHelt fram til sin død jobbet Soleimani med å true Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise