– President Trump fortjener all ære

Benjamin Netanyahu kommenterer angrepet som drepte Soleimani 3. januar 2020. (Foto: Kann News, via Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Soleimani ble drept i et amerikansk luftangrep i Bagdad natt til 3. januar. Netanyahu dro kort tid senere tilbake fra et politisk toppmøte mellom Kypros, Hellas og Israel. Før han gikk ombord på flyet til Israel ga han følgende uttalelse på engelsk: «Akkurat som Israel har rett til å forsvare seg selv, har USA akkurat den samme rett. Soleimani står bak drap på amerikanske borgere og mange andre uskyldige mennesker. Han planla flere slike angrep. President Trump fortjener all ære for å handle raskt, med styrke og besluttsomhet. Israel står på USAs side i deres rettferdige kamp for fred, sikkerhet og selvforsvar.»

Også andre israelske ledere har uttrykt støtte til Trumps avgjørelse om å angripe Soleimani.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag