Iransk general oppfordrer til utslettelse av Israel

– Når det kommer til utslettelse av Israel vil vi ikke vike én tomme, sier iransk general.
General Abolfazl Shekarchi sier det iranske regimet står fast på utslettelse av Israel. (Foto: Skjermdump)

Talsmannen for den islamske republikken Irans væpnede styrker, general Abolfazl Shekarchi, sier i et intervju med regimekontrollert medium at de står fast på at de vil kjempe for en total utslettelse av Israel.

– Vi vil ikke gi oss på utslettelse av Israel, vi vil ikke vike én millimeter. Vi ønsker å utslette sionismen fra verden, sier Shekarchi til nyhetsbyrået.

Det er ikke første gang Shekarchi truer med å utslette Israel. Tidligere har han sagt at Iran kan «utslette Haifa og Tel Aviv i løpet av kort tid».

Generalens ønske om folkemord kom bare dager før atomforhandlingene mellom Iran og flere verdensmakter skulle starte i Sveits. USA og andre verdensmakter ønsker å lette de økonomiske sanksjonene mot det iranske regimet i bytte mot midlertidige begrensninger på landets atomprogram.

Israel og andre land mener Iran har planer om å utvikle atomvåpen. USA har klassifisert det iranske regimet som verdens verste statssponsor av terrorisme og som den største statssponsoren av antisemittisme.

Sheina Vojoudi, en iransk dissident som flyktet fra Iran og som i dag bor i Tyskland, sier til Jerusalem Post at en normal iransk regjering, som var valgt av det iranske folket, ville normalisert forholdet til Israel.

– Vi kunne inngått gode avtaler som kunne hjulpet begge nasjoner. Israelsk vannteknologi kunne hjulpet oss med å løse vannmangelen i Iran, men i stedet for å løse disse problemene planlegger den iranske republikken for utslettelse av Israel, samtidig som de skyter folk som ber om vann, sier han.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise