Iran: – Vi nærmer oss «en god avtale»

Atomforhandlingene mellom Iran og stormaktene kan snart være fullført.
Irans atomanlegg i Natanz. (Foto: Wikimedia Commons)
Irans atomanlegg i Natanz. (Foto: Wikimedia Commons)

– Vi nærmer oss «en god avtale», sa Irans utenriksminister Hossein Amir-Abdollahian søndag. Den siste runden av atomforhandlingene har pågått siden november.

Israels statsminister Naftali Bennett uttrykte bekymring for atomavtalen i et møte i Knessets utenriks- og forsvarskomite mandag.

– Det er viktig for meg å si og klargjøre her på en måte som ikke kan bli misforstått: Israel er ikke del av disse avtalene, Israel er ikke bundet av hva som er skrevet i avtalene dersom de blir underskrevet og Israel fil fortsette å sikre full operasjonsfrihet hvor som helst og når som helst, uten begrensninger, sa Bennett.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsrael fikk i fjor 33 nye «enhjørninger»
Neste artikkelIsrael hjelper afghanske flyktninger
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise