– Danskene må straffes

De muslimske reaksjonene mot dansker tilsvarer reaksjonene som jøder stadig blir møtt med, påpeker Ha'aretz korrespondenten Bradley Burston.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

De muslimske reaksjonene mot dansker tilsvarer reaksjonene som jøder stadig blir møtt med, påpeker Ha’aretz korrespondenten Bradley Burston.

Fordi en dansk redaktør trykker provoserende tegninger må dansker over hele verden straffes.

– Det er ikke noe som kan forberede deg skikkelig på intoleransen til tilhengerne av fanatisk Islam. Akkurat når du minst forventer det, vil de stadig sjokkere deg med å gjenta noe de har gjort fra før, innleder Burston.

Først velges det ut en fiende. Jødene for eksempel. Burston beskriver reaksjonsmønsteret med eksempler fra de siste månedene. Vi vil gjengi fritt:

FN presser Iran fordi de utvikler et hemmelig atomvåpenprogram. Jødene må straffes! – Kom med forslag om at deres nasjon må bli slettet fra kartet.

Det internasjonale samfunnet stiller Iran til ansvar fordi de vil utslette Israel fra kartet. Jødene må straffes! – Antyd at folkemordet mot en tredjedel av jødene bare er en legende.

En avis i Skandinavia inviterer tegnere til å lage karikaturerer av Muhammed? Jødene må straffes! – La den største avisen i Tehran lage karikaturtegninger av den systematiske massakren mot europeisk jødedom.

En eksplosjon blir utløst ved en feil av væpnede Hamas-menn under en parade. 20 palestinere blir drept. Jødene må straffes! Svaret ble et kraftig regn av Kassam-raketter over den israelske byen Sderot.

Burston beskriver også hvordan jøder verden over må straffes for den israelske okkupasjonen av palestinerne. Synagoger må herjes, gravsteiner veltes, israelske universiteter må på svarteliste og jødiske butikker i utlandet boikottes.

– Det er rasisme som ligger bak. Straff hele folket. Alle er skyldig for den enes synd, skriver Burston.

Han gjengir eksempler på uttalelser fra islamske selvmordsbombere. Først gir han ordet til Ahmed Majila som gjennomførte et terrorangrep mot Karni i 2004: “Mitt budskap til de hatede jøder: Det er ingen annen Gud enn Allah. (…) Vi vil jage dere overalt, når dere står opp og når dere sover. Vi er et blod-drikkende folk, og vi vet at det ikke finnes noe bedre blod enn jødisk blod.”

Terrorist-kollegaen Maumim Rajab Rajab la igjen følgende hilsen på videofilmen: “Vi vil rense landet vårt for dere, griser. Dere har vanæret vårt land. Ved Allahs makt skal vi ta hevn. Vi gjennomfører denne operasjonen som en streng hevn mot sønnene til apekatter og griser.”

– Ikke ta feil. Dette er ikke blasfemi. Det er åndelighet av reneste sort, skriver Burton med bitende ironi.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise