Muslimsk professor fikk syv dødstrusler

- Jeg har fått syv dødstrusler hittil, forteller Hussein Solomon, professor i statsvitenskap ved Universitetet i Sør-Afrika.

Hva er den muslimske professorens forbrytelse? Ganske enkelt at han stilte opp på et debattmøte om Israel og Palestina som Den zionistiske organisasjonen i Johannesburg, Sør-Afrika, arrangerte.

– At jeg er imot okkupasjonen av Vestbredden, var irrelevant. Det faktum at jeg hadde akseptert en invitasjon fra “zionistene”, var forræderi i øynene til muslimene i Sør-Afrika, forteller Hussein Solomon.

– Det neste ryktet som ble satt ut, var at Den zionistiske organisasjonen bare inviterer Mossad-agenter – derfor må jeg være en agent. Snart hadde ryktet etablert seg som et faktum, og jeg hadde blitt et lovlig mål å bruke som hoggestabbe, sier Solomon.

Professoren mener Sør-Afrika har blitt et yndlingssted for global Jihad-aktivitet. Unge muslimer fra det afrikanske landet blir sendt på opptrening i utlandet, som oftest til Pakistan.

– Noen får bare ideologisk trening, mens andre lærer ting som etterretning og bombeproduksjon, sier Solomon. Han hevder myndighetene i Pretoria vender det blinde øyet til aktiviteten, “så lenge volden er rettet mot andre land”.

Moderate Islam vs Iran (Artikkel av Hussein Solomon)
Introduksjon av professor Hussein Solomon (IDC Herzliya)

Kilde: David E. Kaplans referat fra den internasjonale anti-terror konferansen i Herzliya. Jerusalem Post, 25 september 2007.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise