Straffefri vold mot jøder og kristne

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Dette med at muslimer ikke straffes uansett hva de gjør mot “vantro”, er dessverre et gjennomgående trekk i muslimske land gjennom århundrene.
En britisk diplomat i Jerusalem i 1841, W. L. Young, skrev en rapport. Der nevnte han flere eksempler på opprørende behandling fra muslimsk side av jøder og kristne. For det meste blir muslimske forbrytere ikke straffet, skrev han. De muslimske myndighetene reagerer svakt, og har en naturlig motvilje mot å straffe sine trosfeller, rapporterte diplomaten. [Kilde: Norman A. Stillman: The Jews of Arab lands, 1979, side 354f.] (Du kan lese mer om dette på side 54 i MIFFs jubileumsbok.)

Slik var det altså for 170 år siden. Det er slik fremdeles. Ingen palestinsk terrorist har fått noen seriøs straff for noe han har gjort mot israelske jøder. For å unngå at israelerne arresterer dem, blir de dømt til lange fengselsstraffer og får beskyttelse i fengsel av og til. Men stort sett kan terrorister gå ganske fritt omkring, og de er mer ansett som helter enn noe annet.

Dette er en av mange faktorer som gjør at jødene ikke igjen kan bli minoritet i muslimske områder, men vil holde på Israel med nebb og klør.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag