“Død over jødene” tagget på synagoger i Safed

Fire synagoger i den nordlige byen Safed ble vandalisert tirsdag kveld av ukjente gjerningsmenn, melder Ha’aretz.

Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

På veggene var det tagget “Død over jødene”. Politiet har nå startet en etterforskning av saken.

– Dette er et uvanlig fenomen, som ikke er karakteristisk for forholdet mellom jøder og arabere i Safed. Akkurat som vi fordømmer vandaliseringen av muslimske helligsteder, fordømmer vi avskyelige handlinger som dette, sa ordfører Ilan Shohat.

Forrige artikkel– Shalit-avtalen er den best mulige
Neste artikkelAmbivalent mottakelse av Shalit-avtale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -