Arabere kastet stein på politiet

Klippedomen på Tempelplassen i Jerusalem. (Foto: flickr.com)
Klippedomen på Tempelplassen i Jerusalem. (Foto: flickr.com)

Israelsk politi måtte bruke tåregass og sjokkgranater for å få spredt folkemengden. De varsler også at en rekke av de involverte kommer til å bli arrestert i løpet av de neste dagene. Flere ubekreftede rapporter tyder ifølge Times of Israel også på at en del arabere skal ha blitt lettere såret i sammenstøtene.

Rabbiner Shmuel Rabinovich, som har ansvar for Vestmuren, er frustert over fredagens hendelse. Han mener uroen var stelt i stand for å hindre jøder å be ved jødedommens helligste sted under helligdagen Sukkot. Han oppfordrer den israelske befolkningen til å trosse disse truslene og samles til bønn.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag