Jødene elsker Jerusalem mer enn muslimene

- Lær av jødene i den forbannede enheten [Israel]. De elsker Jerusalem ikke bare som en militær sak, men som en kulturell sak, sier Ramadan Shalah, leder for Islamsk Jihad.
Ramadan Shalah, generalsekretær i Islamsk Jihad. (Skjermdump fra YouTube)
Ramadan Shalah, generalsekretær i Islamsk Jihad. (Skjermdump fra YouTube)

Jødisk kjærlighet til Jerusalem fikk uventet ros da lederen for Islamsk Jihad Ramadan Shalah nylig deltok i en muslimsk teologisk konferansen i Teheran. Hærens Radio i Israel har gjort tilgjengelig et opptak av talen, som siden er blitt omtalt i en rekke medier, inkludert Times of Israel og Yedioth Aharonoth.

– Hva betyr Jerusalem for oss? Lær av jødene, fra den forbannede enheten [Israel]. De elsker Jerusalem ikke bare som en militær sak, men som en kulturell sak, sier Shalah i opptaket.

Han fortsatte med å fortelle sine iranske tilhørere om sangen «Jerusalem of Gold» som ble skrevet like før israelske styrker erobret den østlige delen av Jerusalem i 1967. Shalah siterte fra sangen både på hebraisk og arabisk.

– Hver eneste israelsk barn og hver eneste forbannede israelske soldat har ordene i denne sangen i sitt hjerte, sier Shalah.

I talen gjorde jihad-lederen det klart at det ikke vil bli stabilitet i verden før palestinerne får sine rettigheter i Jerusalem.

Shalah står på FBIs liste over verdens mest ettersøkte terrorister.

 

Hør «Jerusalem of Gold» med engelsk teksting:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JH8gtdDA5x0[/youtube]

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelEr EU anti-israelsk?
Neste artikkelMIFFs protest er utplassert i Sørlandets Kunstmuseum
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise