TV-sendt fredagsbønn på Gaza: – Vår kamplære mot jødene er total utryddelse

TV-stasjonen Al-Aqsa formidler ideene til Hamas-regimet på Gaza-stripen. "Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere," sa en imam under tv-sendt fredagsbønn 25. juli 2014.
(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)

TV-overføringen ble sendt fra Deir Al-Balah moskéen på Gaza-stripen. Imamen som taler er ikke navngitt, men hans budskap er ikke til å ta feil av.

– Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere. Vi vil ikke etterlate en eneste av dere i live, fordi dere er fremmede utsugere av landet og evige leiesoldater. Dere er leiesoldatene gjennom alle tider. Se i historien, mine brødre. Hvor jødene bodde, spredte de korrupsjon. Muslimer, la dere ikke merke til hva Allah sa: “De spredte i landet…” Den bestemte formen i “landet” betyr hele landet. “De spredte i landet korrupsjon, og Allah elsker ikke de korrupte.”

Oversettelse og publisering av tv-innslaget er ved mediaovervåkningsorganisasjonen Memri. Merk at innslaget ble sendt kl. 13.07 tidlig på ettermiddagen. Dette budskapet når alle generasjoner.

Talen samsvarer med budskapet i Hamas-charteret fra 1988, hvor jødene blir anklaget for å ha stått bak første og andre verdenskrig. “Det har ikke brutt ut noen krig i verden uten at de [jødene] har sine fingermerker på den,” heter det i artikkel 22 i charteret.

Se tv-innslaget under:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise