Palestinsk mor gleder seg over sønnens død

- For første gang ser jeg glede i mitt hjerte, sier en palestinsk mor i begravelsen til sønnen Muhammad Sunuqrut. Hun takker Allah for å ha gitt 16-åringen martyrdøden.
Skjermdump fra PA TV, via Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra PA TV, via Palestinian Media Watch.

I begynnelsen av september ble den palestinske tenåringen Muhammad Sunuqrut kritisk skadet i en voldelig oppstand i Øst-Jerusalem. Slektninger hevder han ble skutt på kloss hold av en gummikledd stålkule. Politiet i Jerusalem hevder han ble skutt i bena med gummikule, og at han skadet seg i hodet i fallet, skrev  Ha’aretz 5. september.

Sunuqrut døde av skadene 7. september, og 12. september ble han begravet. Palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-stasjon sendte bilder fra guttens begravelse.

– For første gang ser jeg glede i mitt hjerte. Dette er første gang jeg ser slik glede. Dette er første gang. Takk Allah for å ha gitt ham martyrdom, sier moren til tv-stasjonen.

Det er godt dokumentert at palestinske selvstyremyndigheter framstiller martyrdød for Allah i voldelig kamp som et edelt mål. De tror martyrdøden vil gi dem en bedre framtid i det muslimske paradis, skriver Palestinian Media Watch.

Tenåringen var den første palestineren som ble alvorlig skadet eller drept i de voldelige oppstandene som palestinere har satt i gang i Øst-Jerusalem siden juli.

Se klippet fra PA TV her:

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise