Innenriksdepartementet: Vi lærer barna å elske jihad

I Europa kjemper innenriksdepartement og andre myndigheter en desperat kamp for å hindre radikalisering av unge muslimer. Slik er det ikke over alt.
10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen disse bildene på sin Facebook-side. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)
10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen disse bildene på sin Facebook-side. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen flere bilder på Facebook av en liten gutt som er bevæpnet og i militæruniform. “Dette er våre løveunger. Vi har oppdratt dem til å elske jihad og shahada [martyrdød for Allah],” var teksten som fulgte med.

Siden 2014 har innenriksdepartementet på Gaza-stripen formelt sett vært del av den palestinske samlingsregjeringen. I praksis har de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden og de Hamas-kontrollerte myndighetene på Gaza-stripen operert uavhengig av hverandre de siste månedene, skriver Palestinian Media Watch.

Også de Fatah-kontrollerte myndighetene på Vestbredden formidler stadig støtte til martyrdød i jihad. “Vi mener martyrdøden for Palestina er en skjebne vi tar på oss frivillig og med alvor, for et fritt og verdig liv for vårt folk i paradiset i det evige hjemland,” uttalte Fatahs kultur- og informasjonskomité til det offisielle palestinske nyhetsbyrået Wafa 7. januar 2015.

Skjermdump via Palestinian Media Watch.
Skjermdump via Palestinian Media Watch.

 

Andre saker fra PMW

25. februar spredte palestinske selvstyremyndigheter løgnen at Israel holder på å ødelegge Al-Aqsa moskéen. De sprer også anklager om at Israel står bak Islamsk Stat.

De siste ukene har det rast en debatt blant palestinere på Vestbredden: Det er ikke riktig å kalle jødene for apekatter og griser, mener en kristen palestinsk politiker.

Det er også en debatt blant palestinerne om det er riktig å rope av glede dersom man mister sin sønn eller datter i krigen mot Israel.

På kvinnedagen ble moren til fire palestinske terrorister æret av palestinske selvstyremyndigheter.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNå er skattepengene frigitt
Neste artikkelNytt sikkerhetssystem skal avsløre terrortunneler
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise