Innenriksdepartementet: Vi lærer barna å elske jihad

I Europa kjemper innenriksdepartement og andre myndigheter en desperat kamp for å hindre radikalisering av unge muslimer. Slik er det ikke over alt.

10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen disse bildene på sin Facebook-side. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)
10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen disse bildene på sin Facebook-side. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)

10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen flere bilder på Facebook av en liten gutt som er bevæpnet og i militæruniform. “Dette er våre løveunger. Vi har oppdratt dem til å elske jihad og shahada [martyrdød for Allah],” var teksten som fulgte med.

Siden 2014 har innenriksdepartementet på Gaza-stripen formelt sett vært del av den palestinske samlingsregjeringen. I praksis har de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden og de Hamas-kontrollerte myndighetene på Gaza-stripen operert uavhengig av hverandre de siste månedene, skriver Palestinian Media Watch.

Også de Fatah-kontrollerte myndighetene på Vestbredden formidler stadig støtte til martyrdød i jihad. “Vi mener martyrdøden for Palestina er en skjebne vi tar på oss frivillig og med alvor, for et fritt og verdig liv for vårt folk i paradiset i det evige hjemland,” uttalte Fatahs kultur- og informasjonskomité til det offisielle palestinske nyhetsbyrået Wafa 7. januar 2015.

Skjermdump via Palestinian Media Watch.
Skjermdump via Palestinian Media Watch.

 

Andre saker fra PMW

25. februar spredte palestinske selvstyremyndigheter løgnen at Israel holder på å ødelegge Al-Aqsa moskéen. De sprer også anklager om at Israel står bak Islamsk Stat.

De siste ukene har det rast en debatt blant palestinere på Vestbredden: Det er ikke riktig å kalle jødene for apekatter og griser, mener en kristen palestinsk politiker.

Det er også en debatt blant palestinerne om det er riktig å rope av glede dersom man mister sin sønn eller datter i krigen mot Israel.

På kvinnedagen ble moren til fire palestinske terrorister æret av palestinske selvstyremyndigheter.

Forrige artikkelNå er skattepengene frigitt
Neste artikkelNytt sikkerhetssystem skal avsløre terrortunneler
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.