Abdullah: – IS har drept over 100.000 muslimer

- Vi står overfor en tredje verdenskrig mot menneskeheten, sier Jordans kong Abdullah.
Kong Abdullah av Jordan. (Foto: Nader Daoud, World Economic Forum)
Kong Abdullah av Jordan. (Foto: Nader Daoud, World Economic Forum)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Tredje verdenskrig er allerede i gang mellom militant islam og Vesten, men de fleste mennesker forstår det ikke, sa tidligere Mossad-sjef Efraim Halevy til en portugisisk ukeavis i 2007. Den gang trodde han det ville ta minst 25 år før krigen mot fundamentalistisk islam er vunnet.

Det er tid for å innse at vi er midt inne i tredje verdenskrig, skrev den israelske forsvarseksperten Ron Ben-Yishai etter Paris-terroren i november 2015.

Nå er det ikke bare israelske sikkerhetseksperter som sier dette.

– Vi står overfor en tredje verdenskrig mot menneskeheten og det er dette som fører oss alle sammen, sa Jordans kong Abdullah under et besøk i Kosovo tirsdag 17. november.

– Dette er en krig, som jeg har sagt gjentatte ganger, innad i islam, og dessverre er over 100.000 muslimer drept av Islamsk Stat bare i løpet av de siste to årene. Da har jeg ikke regnet med alle massakrene som likesinnede grupper har gjennomført i Afrika og Asia, sa kongen, ifølge Jerusalem Post.

– Massakren i Paris viser at terrorens pest kan ramme hvor som helst, når som helst, mener Abduallah.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise