– Terror er ikke født ut av desperasjon, men av håp

- Terroristene er drevet av håpet om et globalt kalifat, påpeker utdanningsminister Naftali Bennett.
Utdanningsminister Naftali Bennett. (Skjermdump fra video fra Israel Video Network)
Utdanningsminister Naftali Bennett. (Skjermdump fra video fra Israel Video Network)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Israel Video Network har redigert ut fem minutt med essensen av en tale som Israels utdanningsminister Naftali Bennett nylig holdt på Jerusalem Post Diplomatic Conference. Bennett forklarer hvordan Israel har overvunnet terror militært.

– Vi blir fortalt at terror er født ut av desperasjon. Det er feil. Terror er født ut av håpet om å overta Jerusalem, Paris og resten av verden og gjøre det om til et stort kalifat. Og bare ved å ta knekken på dette håpet kan vi overvinne terror, sa Bennett.

Se hele utdraget fra talen.

Naftali Bennett er leder for Bayit Yehudi, det mest høyreorienterte partiet i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKnivangrep og påkjørsel fredag ettermiddag
Neste artikkelHanukka-samling i MIFF Lister: Astrid Salvesen Shwartz forteller om høytiden
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise