Slik har du aldri sett et juletre pyntet

Du grønne glitrende! Ikke med julelys, men med jihadister!

Du grønne, islamistiske juletre? (Foto: Gal Berger, Twitter)
Du grønne, islamistiske juletre? (Foto: Gal Berger, Twitter)

Torsdag 3. desember 2015 publiserte den israelske journalisten Gal Berger dette bildet på Twitter. Bildet skal være tatt ved Abu Dis universitetet i Jerusalem. Til venstre på bildet står den palestinske erkebiskopen Atallah Hanna i den gresk-ortodokse kirken.

Og hva med juletreet?

Grønt er det, men ikke så glitrende.

Velkommen vil vi ikke ønske det. Vi ser det ikke gjerne.

For det har ikke julelys, men jihadister med ansvar for drap på hundrevis av mennesker (blant andre tidligere Hamas-leder sjeik Ahmed Jassin og de siste måneders knivterrorister).

Det har ikke norske flagg, men er pyntet med bilder av terrorister som har drept jødiske barn, kvinner og menn med stolthet.

Høyt i toppen er det ingen blank stjerne, men PLO-flagget.

Det skinner ikke. Det minner oss ikke om annet enn hva som er problemet i Midtøsten: Radikal islamisme og palestinsk nasjonalisme som nekter jødisk suverenitet i området.

Det er ikke vårt juletre.

 

Inspirert av julesangen Du grønne glitrende tre.

Forrige artikkelSvenske ministere skaper nye sjokkbølger i Israel
Neste artikkelNasjonal sikkerhetsrådgiver blir Mossad-sjef
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.