– Den israelske soldaten ønsker å dra tilbake til sin kjæreste

En ærlig Hamas-rådgiver gir et godt tips til norske palestinasympatisører.
En israelsk soldat kysser sin kjæreste i sentrum av Jerusalem i januar 2010. (Illustrasjonsfoto: Nati Shohat, Flash90)
En israelsk soldat kysser sin kjæreste i sentrum av Jerusalem i januar 2010. (Illustrasjonsfoto: Nati Shohat, Flash90)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Journalist David Patrikarakos rapporterte fra Gaza-stripen i en artikkel i Foreign Policy 7. juni. En hovedkilde er en mann, “Mostafa”, som blir omtalt som en “seniorrådgiver til en Hamas-minister”.

– De er en svak fiende, sier Mostafa, om israelerne.

– Våre al-Qassam soldater hører dem rope i frykt når de angriper. Krig handler om hvor religiøs du er – al-Qassam soldatene vet at de kommer til himmelen, så de kjemper til slutt. Den israelske soldaten ønsker å komme tilbake til sin kjæreste, sier han.

Her blir avslørt et godt tips til norske aktører som jobber med palestinerne: Prøv å få dem til å tenke mindre på sin religion, og mer på sine kjærester, så kan krigen ta slutt.

Overskriften i Foreign Policy? “Hamas er klar for krig med Israel.”

I artikkelen kommer det også fram hvordan Hamas holder et jerngrep over befolkningen på Gaza-stripen.

– For hver 200 meter langs stripen er det en Hamas-mann som overvåker sitt tildelte område. Dersom det skjer noe utenom det vanlige, vil han rapportere det og det vil bli tatt affære. De har total kontroll, sier Patrikarakos sin palestinske hjelper på Gaza-stripen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMicrosoft utvider i Israel
Neste artikkelFire drept i terrorangrep i Tel Aviv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise