Retten beordrer leger tilbake på jobb

Arbeidsretten aksepterte mandag morgen kravene fra regjeringen og har erklært oppsigelsene til flere hundre leger og praktikanter de siste to dagene for ugyldige. Legepraktikantene vurderer nå å gå til Høyesterett for å få lov til å si opp. Mange sier de nekter å gå tilbake på jobb, opplyser Yedioth Aharonoth.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Arbeidsretten aksepterte mandag morgen kravene fra regjeringen og har erklært oppsigelsene til flere hundre leger og praktikanter de siste to dagene for ugyldige. Legepraktikantene vurderer nå å gå til Høyesterett for å få lov til å si opp. Mange sier de nekter å gå tilbake på jobb, opplyser Yedioth Aharonoth.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise