– Grapel blir løslatt 27. oktober

Ilan Grapel, som er amerikansk-israelsk statsborger, vil bli løslatt fra fengsel i Egypt i bytte mot 25 egyptiske fanger dersom den israelske regjeringen godkjenner avtalen.

Det er ventet at fangeutvekslingen vil finne sted torsdag, opplyser egyptiske og israelske kilder til nyhetsbyrået Reuters. Ingen av egypterne som skal bli løslatt har deltatt i terrorangrep, ifølge nyhetsmeldingene. Tre av fangene er mindreårige. Grapel ble arrestert i Egypt 12. juni. Først ble han siktet for spionasje, men dette ble siden endret til oppvigleri til opprør.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Ny byggestans helt uaktuelt
Neste artikkelPoliti raidet Hamas-bygninger i Jerusalem
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise